Elton John a susținut ultimul concert în cadrul turneului său de adio

de Redactor Alexandru Razvan
0 Comentariu 104 views

La vârsta de 76 de ani, cunoscutul muzician Elton John și-a exprimat recunoștința profundă față de fanii săi pentru “jumătate de secol de devotament și dragoste neclintită”, în timpul turneului său de adio. În timpul unei cariere strălucite, artistul a fost distins cu două premii Oscar, cinci premii Grammy și a fost înnobilat.

Marele cântăreț, pianist și compozitor britanic Elton John a oferit un spectacol memorabil la Festivalul de la Glastonbury, ca parte a turneului său de rămas bun, ultima sa apariție scenică în țara sa natală, potrivit Sky News.

Emoțiile au fost la cote maxime, John recunoscând pe scena festivalului: “Aceasta ar putea fi ultima mea reprezentație din viața mea.” El a exprimat o recunoștință profundă pentru fanii săi pentru o jumătate de secol de “loialitate și dragoste uimitoare”.

În ciuda încheierii iminente a turneului său de rămas bun în iulie, soțul artistului, David Furnish, a sugerat că nu vom vedea sfârșitul carierei muzicale a lui John. “Nu mă aștept să-l văd pe Elton relaxându-se pe canapea cu o telecomandă. În schimb, planifică să se întoarcă în studio în octombrie pentru a lucra la următorul său album. Va fi cu adevărat fantastic, având în vedere că nu a lansat un album de studio de ceva timp”, a declarat Furnish.

Turneul Farewell Yellow Brick Road, care a debutat în septembrie 2018, era inițial programat să se încheie în 2021, marcat ca fiind ultimul din cariera legendarului muzician. Totuși, din cauza problemelor de sănătate ale artistului și a efectelor pandemiei, concertele au trebuit să fie reprogramate de mai multe ori. În toamna anului 2021, John a anunțat că turneul european va fi amânat pentru 2023 din cauza unei accidentări la șold.

Cu o carieră de succes, Elton John este unul dintre cei mai apreciați și mai bine vânduți artiști la nivel global. El a lansat 32 de albume de studio și a primit numeroase premii și distincții. În 1998, Regina Elisabeta a II-a l-a onorat cu titlul de cavaler pentru contribuțiile sale excepționale la muzică și filantropie. În 2020, a câștigat Premiul Oscar pentru cel mai bun cântec cu “Rocketman”, premiu pe care l-a primit și în 1995 pentru “The Lion King”. De-a lungul carierei sale, Elton John a primit și cinci premii Grammy, cinci premii Brit, două premii Globul de Aur, un premiu Tony, printre multe altele.

Elton John nu a fost doar un pionier în muzică, ci și un icon important pentru comunitatea LGBTQ+, folosindu-și platforma pentru a aduce atenția publicului asupra drepturilor egale și a luptei împotriva HIV / SIDA.

Chiar dacă turneul său de adio se apropie de sfârșit, având în vedere cuvintele lui Furnish, fanii lui Elton John au de așteptat cu nerăbdare următoarea sa etapă creativă. Cu toate acestea, turneul Farewell Yellow Brick Road rămâne un moment istoric, marcând sfârșitul unei ere în muzica live, dar și începutul unui nou capitol pentru unul dintre cei mai influenți artiști ai tuturor timpurilor.

RECOMANDĂRI EQYNews.ro

Lasă un comentariu

EQY NEWS

Portal de știri dezvoltat de echipa SEO AGENCY RO. 

Știri din Business, Life, Politica, Sănătate, Tehnologie și multe alte lucruri utile speciale pentru cititori.

 

Date comerciale

  • SEO MARKETING AGENCY SRL
  • CUI: 41380160
  • Reg. Com: J15/1263/2019
©2022-2023 EQY News All rights reserved.