Duel pentru supraviețuirea în Liga I, FC Voluntari – FC Argeș

by Redactor Alexandru Razvan
0 comment

Meciul se va difuza pe: Digi Sport, Prima Sport și Orange Sport

Echipa de fotbal a Piteștiului, FC Argeș, are ocazia să facă un prim pas important pentru a ieși din zona minată a clasamentului în Superliga. Luni, de la ora 18.00, FC Argeș va întâlni în deplasare pe FC Voluntari, într-un meci crucial pentru ambele echipe.

Cu doar 2 etape înainte de intrarea în play-off, fiecare punct este esențial pentru echipele care luptă pentru evitarea retrogradării. FC Argeș se află într-o poziție dificilă, pe locul 14 din 16, cu 26 de puncte acumulate în 28 de meciuri. În cazul unei victorii împotriva FC Voluntari, echipa ar ajunge la 29 de puncte și ar putea să se apropie de echipele care se află deasupra ei în clasament.

Pe de altă parte, FC Voluntari se află pe locul 10, cu 32 de puncte acumulate în 28 de meciuri. O victorie împotriva FC Argeș ar fi importantă pentru echipă, dar și pentru a-și asigura un loc mai confortabil în clasament.

Meciul dintre cele două echipe se anunță unul echilibrat, cu ambele echipe având nevoie de puncte. FC Argeș va trebui să își valorifice oportunitățile de atac și să își mențină soliditatea defensivă pentru a-și asigura un rezultat pozitiv în deplasare. În schimb, FC Voluntari va fi motivată să își facă datoria în fața propriilor fani și să obțină o victorie importantă pentru obiectivul lor de a se salva de la retrogradare.

Cu toate că ambele echipe se află într-o situație dificilă, acest meci poate fi un moment de cotitură pentru FC Argeș, oferindu-le ocazia să câștige un impuls în clasament și să înceapă o revenire în ultimele doua etape înainte de intrarea în play-off. Fanii echipelor sunt așteptați să urmărească cu atenție acest meci, deoarece fiecare punct va conta în lupta pentru salvarea de la retrogradare.

Sursa foto: argesfc.ro

VIDEO: Comunicat de presa:

RECOMANDĂRI EQYNews.ro

Leave a Comment

EQY NEWS

Portal de știri dezvoltat de echipa SEO AGENCY RO. 

Știri din Business, Life, Politica, Sănătate, Tehnologie și multe alte lucruri utile speciale pentru cititori.

 

Date comerciale

  • SEO MARKETING AGENCY SRL
  • CUI: 41380160
  • Reg. Com: J15/1263/2019
©2022-2023 EQY News All rights reserved.

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Accept Citește mai mult