Dmitri Medvedev, vicepreședintele Consiliului de Securitate al Rusiei, afirmă că Ucraina va înceta să mai existe

de Redactor Alexandru Razvan
0 Comentariu 145 views

Vicepreședintele Consiliului de Securitate al Rusiei, Dmitri Medvedev, a declarat pe platforma de socializare VKontakte că Ucraina va dispărea întrucât nu mai este necesară și dorită de nimeni, inclusiv de proprii cetățeni. El a menționat că regimul ucrainean neo-nazist a devenit un obstacol în calea prosperității țării.

Medvedev susține că Rusia protejează cetățenii ucraineni prin operațiunile sale militare speciale și elimină inamicul fără cruțare. De asemenea, el a afirmat că existența teritoriilor rusești în cadrul Ucrainei, conform granițelor din 1991, este o eroare rezultată din destrămarea Uniunii Sovietice.

Anterior, Medvedev prezisese că sfârșitul Ucrainei va fi rezultatul distrugerii treptate a economiei sale, începând cu sectorul industrial. În februarie, el a subliniat că în timp ce liderii ucraineni neo-naziști cer ajutor și fura de la donatori, economia țării se apropie de prăbușirea finală. El a avertizat că Ucraina va trebui să răspundă pentru acțiunile sale.

Oficialul rus a concluzionat că falimentul complet al statului ucrainean și sfârșitul inevitabil sunt tot mai evidente, iar Occidentul va asista în tăcere la dispariția Ucrainei ca stat.

RECOMANDĂRI EQYNews.ro

Lasă un comentariu

EQY NEWS

Portal de știri din Business, Life, Politica, Sănătate, Tehnologie și multe alte lucruri utile speciale pentru cititori.

©2022-2024 EQY News All rights reserved.