David Popovici, primul sportiv român calificat la Jocurile Olimpice de la Paris din 2024

David Popovici (18 ani) a cucerit titlul în proba de 100 de metri liber de la Campionatele Naționale de Natație, de la Otopeni

de Redactor Alexandru Razvan
0 Comentariu 152 views

Tânărul de 18 ani, David Popovici, a obținut titlul la proba de 100 de metri liber la Campionatele Naționale de Natație de la Otopeni. Finalizând cursa în 47,61 secunde, a îndeplinit baremul pentru Jocurile Olimpice și a devenit primul sportiv român calificat pentru ediția de la Paris, în 2024.

David Popovici a avut o săptămână excelentă în bazinul de la Otopeni, unde a câștigat cinci titluri naționale și a asigurat, oficial, prezența sa la Jocurile Olimpice de la Paris.

„Este minunat, nu putea fi o competiție mai potrivită pentru calificare. Mă străduiesc să dau totul în fiecare cursă. Sunt bucuros că am reușit asta astăzi, la proba de 100 de metri liber.

Mi-ar fi plăcut să văd cum a decurs cursa din tribună. Sunt interesat să aflu cum am executat tehnica, pentru a o putea îmbunătăți. Publicul mi-a insuflat energie și m-a susținut în permanență.”

RECOMANDĂRI EQYNews.ro

Lasă un comentariu

EQY NEWS

Portal de știri din Business, Life, Politica, Sănătate, Tehnologie și multe alte lucruri utile speciale pentru cititori.

©2022-2024 EQY News All rights reserved.