Cum vede Edy Iordănescu, selecționerul României, meciul cu Belarus din această seară?

de Florian
0 Comentariu 149 views

În această seară, de la ora 21.45, postul tv Antena 1 va transmite în direct meciul de fotbal Belarus-România din etapa a VII-a din Grupa I a preliminariilor CE de Fotbal 2024. Jocul se dispută pe stadionul „Szusza Ferenc“ din Budapesta pentru că Belarus dispută meciurile de acasă fie în Serbia fie în Ungaria din cauza situației legate de conflictul din Ucraina.

Selecționerul Edy Iordănescu, fiul fostului jucător și selecționer al Naționalei de Aur Anghel Iordănescu este optimist, conform Pro TV, dar echipa resimte unele absențe:

Avem probleme cu anumiți băieți care lipsesc. Îi așteptăm să se facă bine și să fie din nou alături de noi. Am construit un nucleu cu jucători pe care îi consider valoroși, în care am încredere totală și care au demonstrat că pot face pașii necesari pentru a califica România. Avem la dispoziție majoritatea jucătorilor de atac. E important să fim inspirați, să alegem bine, cei care intră să dea totul, iar cei care intră pe parcurs să își pună amprenta asupra jocului așa cum au făcut-o în multe momente. Suntem în gardă, sunt niște momente care ne-au atras atenția. E o echipă imprevizibilă, care a arătat foarte bine în dubla cu Israel, cât și în jocul cu Kosovo, dar și la București în anumite momente. Văd o îmbunătățire în exprimarea echipei față de meciul tur.

Va fi cu atât mai dificil, e o echipă care a pus multe probleme și, cu siguranță, dacă nu vom intra cum trebuie în teren, vom avea și noi foarte multe probleme. E important cum vom intra în joc. Chiar vreau să subliniez ceva. Dacă niciodată nu am apelat să scrieți ceva, de data asta o fac. E o premieră și probabil va fi ultima oară. Vreau să ajungă la urechile băieților noștri, pentru că știu că citesc ce apare în spațiul public: nu e nimeni în lumea asta care să aibă încredere în acest grup mai mult decât am eu. Singura mea grijă e ca ei să intre extrem de capacitați în teren. Dacă vom intra capacitați la sută la sută și vom arăta versiunea cea mai bună, să punem în joc toate resursele, putem face un joc bun cu un rezultat extrem de important.”

România este pe locul 2, calificabil direct, dar orice pas greșit o poate scoate din cursa pentru calificare.

Sursa foto: Pariuri 1 x 2

RECOMANDĂRI EQYNews.ro

Lasă un comentariu

EQY NEWS

Portal de știri din Business, Life, Politica, Sănătate, Tehnologie și multe alte lucruri utile speciale pentru cititori.

©2022-2024 EQY News All rights reserved.