Criză la Harvard! Studenții evrei acuză antisemitismul din Campusul legendarei universități americane!

de Florian
0 Comentariu 76 views

Harvard este sinonim cu excelența învățământului superior american și cu educația marilor oameni politici, finanțiști, specialiști în diverse domenii cheie din SUA.

Universitatea Harvard se confruntă cu o criză! Unii studenți evrei au decis să acționeze în instanță instituția pe fondul existenței în campus a unei manifestări a antisemitismului, scrie Pro TV.

Studenții au scris:

„Pe baza istoricului său, este de neconceput că Harvard ar permite ca orice alt grup, în afară de evrei, să fie ţinta unor abuzuri similare sau că ar permite, fără reacţie, ca studenţii şi profesorii să îndemne la anihilarea oricărei alte ţări cu excepţia Israelului.Harvard, cea mai importantă universitate americană, a devenit un bastion al urii şi hărţuirii antievreieşti galopante.Este clar că Harvard nu îşi va corecta în mod voluntar problema profundă a antisemitismului”

Plângerea a fost depusă la Tribunalul Federal din Boston. Universitatea Harvard nu a emis niciun punct de vedere oficial.

Sursa foto: Pro TV

RECOMANDĂRI EQYNews.ro

Lasă un comentariu

EQY NEWS

Portal de știri din Business, Life, Politica, Sănătate, Tehnologie și multe alte lucruri utile speciale pentru cititori.

©2022-2024 EQY News All rights reserved.