Cosmin Contra este oficial noul antrenor al unei echipe din Arabia Saudită

de Redactor Alexandru Razvan
0 Comentariu 125 views

La vârsta de 47 de ani, Cosmin Contra se pregătește să își înceapă aventura în fotbalul din Arabia Saudită. Acesta a acceptat oferta echipei Damac și se pregătește să înceapă munca alături de propriul său staff. Oferta pe care a primit-o este una impresionantă, având în vedere că va câștiga 2,8 milioane de euro în primul sezon petrecut acolo. Acesta a fost unul dintre motivele principale pentru care a ales să lucreze cu echipa Damac. Cosmin Contra este obișnuit să lucreze cu propriul său staff, iar acest lucru va continua și în noua sa echipă.

Fostul jucător al echipei naționale de fotbal a României și fost antrenor al echipei naționale, este acum noul antrenor al echipei Damac din Arabia Saudită. Noua echipă a lui Contra ocupă locul nouă în campionat și are șansa de a se îmbunătăți semnificativ sub conducerea sa.

Antrenorul român a semnat un contract valabil până la finalul sezonului următor cu Damac. În ciuda faptului că are mai puțină experiență decât alte echipe din campionat, Damac a reușit să atragă un antrenor cu o reputație solidă și cu o vastă experiență în fotbal.

După ce a preluat echipa, Cosmin Contra a oferit o primă reacție. Antrenorul a declarat “Orice antrenor român care a trecut prin Arabia Saudită a făcut treabă bună”, ”Mă bucur că putem avea aici derby-uri între antrenori români, asta înseamnă că orice antrenor român a trecut pe aici, prin Arabia Saudită, a făcut treabă bună”.

Una dintre cele mai interesante aspecte ale noului job al lui Cosmin Contra este faptul că va debuta chiar contra lui Mirel Rădoi. Meciul Al Tai – Damac, cu foștii selecționeri ai României pe bancă, se joacă sâmbătă, de la ora 15:00, în runda cu numărul 20 din Arabia Saudită. Va fi o confruntare interesantă între doi antrenori români, cu o vastă experiență în fotbal și cu o viziune puternică asupra jocului.

Cosmin Contra are o carieră impresionantă în fotbal. Acesta a jucat pentru echipe de top din Europa, cum ar fi AC Milan, Atletico Madrid și Getafe, și a fost selecționer al echipei naționale de fotbal a României. Antrenorul român a mai lucrat și la echipe precum Dinamo București, Getafe și Petrolul Ploiești. Prin urmare, experiența sa vastă și cunoștințele de fotbal ar putea fi un avantaj important pentru echipa Damac.

În concluzie, numirea lui Cosmin Contra ca antrenor al echipei Damac din Arabia Saudită este o mutare îndrăzneață, dar care ar putea fi benefică pentru ambele părți. Cu un antrenor cu o vastă experiență în fotbal și o viziune puternică asupra jocului, Damac ar putea reuși să se claseze mai bine în campionat și să își consolideze poziția în fotbalul arab.

Conform transfermarkt.com, valoarea totală a clubului Damac este estimată la peste 10 mil. de dolari.

Echipe antrenate de Cosmin Contra:

2010 – FC Timișoara
2011-2012 – CF Fuenlabrada
2012-2014 – Petrolul Ploiești
2014-2015 – Getafe
2015 – Guangzhou R&F
2016-2017 – Alcorcón
2017 – Dinamo București
2017-2019 – Echipa națională a România
2020 – Dinamo București
2021-2023 – Al-Ittihad
2023 – Damac

RECOMANDĂRI EQYNews.ro

Lasă un comentariu

EQY NEWS

Portal de știri dezvoltat de echipa SEO AGENCY RO. 

Știri din Business, Life, Politica, Sănătate, Tehnologie și multe alte lucruri utile speciale pentru cititori.

 

Date comerciale

  • SEO MARKETING AGENCY SRL
  • CUI: 41380160
  • Reg. Com: J15/1263/2019
©2022-2023 EQY News All rights reserved.