Concurs cu premii la Militari Shopping! O vacanță la Roma! Vezi perioada!

de Florian
0 Comentariu 100 views
Este vremea cadourilor, concursurilor. Militari Shopping organizează concursul 𝐎 𝐟𝐨𝐭𝐨𝐠𝐫𝐚𝐟𝐢𝐞 𝐜𝐚̂𝐭 𝐨 𝐯𝐚𝐜𝐚𝐧𝐭̦𝐚̆ 𝐥𝐚 𝐑𝐨𝐦𝐚!  Perioada concursului este 26 noiembrie – 10 decembrie.
Organizatorii prezintă în detaliu ce trebuie să faci:
Înscrie-te la #Concurs: 𝐎 𝐟𝐨𝐭𝐨𝐠𝐫𝐚𝐟𝐢𝐞 𝐜𝐚̂𝐭 𝐨 𝐯𝐚𝐜𝐚𝐧𝐭̦𝐚̆ 𝐥𝐚 𝐑𝐨𝐦𝐚!
Ești gata să experimentezi magia Crăciunului și să te bucuri de o escapadă de vis? Militari Shopping și VIP Business Voyage ți-au pregătit un concurs special!
Cum te înscrii:
 faci o fotografie la insula de Crăciun din centrul comercial
 o postezi într-un comentariu la această postare
 în același comentariu îi dai tag unui prieten alături de care vrei să mergi la Roma
Premiul? Un voucher pentru o vacanță de neuitat în orașul etern, Roma, pentru tine și un prieten, în perioada 12 – 15.02.2024!
Ar putea fi o imagine cu text care spune „VIP BUSINESS VOYAGE militari 26NOIEMBRIE 0DECEMBRIE PARTICIPĂ LA CONCURS! OFOTOGRAFIE CÂTOVACANȚĂLAROMA! 1: Faci fotografie la insula de Crăciun din centrul comercial 2: postezi într- un comentariu 3: Dai tag unui prieten cu care vrei să mergi la Roma పడಿ ผ #totul pentru tíne Û disponibil pewww.militari-shopping.ro. regulamentul”
 Perioada concursului: 26 noiembrie – 10 decembrie. Se va lua în considerare o singură înscriere/zi/participant. Câștigătorul va fi ales prin tragere la sorți și contactat printr-un mesaj privat pentru validarea premiului, iar apoi va fi anunțat pe pagina noastră de Facebook, printr-un comentariu la postarea de concurs.
Regulamentul poate fi consultat aici:
Mult noroc tuturor! ”
Sursa foto: Facebook

RECOMANDĂRI EQYNews.ro

Lasă un comentariu

EQY NEWS

Portal de știri din Business, Life, Politica, Sănătate, Tehnologie și multe alte lucruri utile speciale pentru cititori.

©2022-2024 EQY News All rights reserved.