Circul Orlando, program special între 26 aprilie și 6 mai la Metro Voluntari! Vezi programul!

de Florian
0 Comentariu 52 views

Circul Orlando are un program special între 26 aprilie și 6 mai la Metro Voluntari.

Iată ce au scris pe Facebook:

„Suntem extrem de încântați să vă invităm la un spectacol de circ senzațional, care va fi cu siguranță pe placul întregii familii! Dacă sunteți din Ploiești și căutați o experiență de neuitat pentru voi și nepoții voștri, atunci sunteți la locul potrivit!
Ați auzit bine, venim cu ceva complet nou și unic în România, un spectacol de circ care combină tradiția autentică a circului cu tehnologia modernă, pentru a vă oferi o experiență memorabilă. Acrobații curajoși și jongleri talentați, vă vor face să trăiți momente de bucurie și emoție pură!
Ne dorim ca întreaga familie să se simtă minunat în timpul spectacolului. Părinți, veți fi captivați de cascadoriile impresionante, iar bunicii se vor bucura de farmecul clasic al circului, iar micuții vor râde și se vor uimi pe tot parcursul. 🎈
Vă invităm cu inima deschisă să vă alăturați nouă în această călătorie fascinantă prin lumea circului. Biletele sunt acum disponibile, așa că nu pierdeți ocazia de a fi parte din acest eveniment unic! 🎟️
Vă așteptăm cu drag să vă bucurați de spectacolul nostru extraordinar și să plecați acasă cu amintiri frumoase și zâmbete pe buze!
Perioada: 26 aprilie – 6 mai 2024
Locatia: Metro Voluntari
Parcare gratuita
️Orarul: De luni pana vineri la ora 18:30
Sambata si duminica la orele 15:30 si 18:30
Luni 6 mai la orele 11:30 si 15:30
In zilele de 3, 4 si 5 mai NU sunt spectacole.”

Sursa foto: Orlando

RECOMANDĂRI EQYNews.ro

Lasă un comentariu

EQY NEWS

Portal de știri din Business, Life, Politica, Sănătate, Tehnologie și multe alte lucruri utile speciale pentru cititori.

©2022-2024 EQY News All rights reserved.