CFR Cluj – FCSB – 09.04.2023 orele 21:00 / Lupta pentru locul 2 după această etapă

de Redactor Alexandru Razvan
0 Comentariu 168 views

Etapa a 3-a din Playoff-ul Super Ligii aduce un meci crucial pentru titlu, o confruntare între CFR Cluj și FCSB, echipele clasate pe pozițiile 2 și 3. Meciul se va disputa în cartierul Gruia, Cluj-Napoca, pe Stadionul “Dr. Constantin Radulescu”, începând cu ora 21:00. Arbitrul central va fi Radu Petrescu, singurul oficial considerat credibil după delegările din etapa anterioară.

CFR Cluj se află pe locul al 2-lea în Super Liga, având 34 de puncte, cu două mai puțin decât liderul Farul Constanța. Echipa a înscris 3 goluri și a primit tot 3 în playoff, remizând 2:2 cu Rapid și 1:1 cu Universitatea Craiova. CFR a obținut o victorie dificilă în Cupă, acasă, cu FC Argeș, în urma unui gol marcat în minutul 89 de Krasniqi. Boateng, Camora și Deac sunt accidentați și nu vor juca, conform declarațiilor antrenorului Dan Petrescu.

FCSB ocupă locul 3 în playoff, având 33 de puncte, o victorie și o remiză. Echipa a remizat acasă cu Universitatea Craiova, 1:1, și a câștigat în deplasare, 2:1, împotriva Sepsi. FCSB a întors scorul în doar 12 minute, prin golurile marcate de Andrea Compagno și Florinel Coman. Octavian Popescu și Adrian Sut sunt incerți pentru acest joc, în timp ce Pantiru este indisponibil.

Pe ce canale se va difuza meciul dintre CFR Cluj și FCSB ?

Digi Sport 1, Orange Sport (Rom), Prima Sport 1

Care este ora de începere a meciului? 

Meciul va începe la orele 21:00 pe data de 09.04.2023

Sursa foto: Facebook FCSB

RECOMANDĂRI EQYNews.ro

Lasă un comentariu

EQY NEWS

Portal de știri din Business, Life, Politica, Sănătate, Tehnologie și multe alte lucruri utile speciale pentru cititori.

©2022-2024 EQY News All rights reserved.