Cele mai noi filme și seriale de pe Netflix în septembrie 2023

de Redactor Alexandru Razvan
0 Comentariu 850 views

Dacă sunteți în căutarea de noi filme și seriale de urmărit pe Netflix, aveți noroc! Serviciul de streaming are o gamă vastă de conținut proaspăt în septembrie 2023. În acest articol, vom explora cele mai așteptate filme și seriale care vor fi disponibile în luna septembrie pe Netflix. De la continuarea unor seriale populare precum “Virgin River” și “Sex Education” până la premierele unor filme romantice și animații captivante, această lună aduce o varietate de opțiuni pentru toți iubitorii de divertisment.

Filme noi pe Netflix în septembrie 2023

“Love at First Sight”

Unul dintre filmele romantice care vor fi lansate pe Netflix în septembrie este “Love at First Sight”. Această comedie romantică spune povestea a doi străini care se întâlnesc întâmplător într-un avion și se îndrăgostesc instantaneu. Hadley, interpretată de Haley Lu Richardson, călătorește spre Londra pentru nunta tatălui ei, dar o pierde pe cea mai importantă conexiune a ei – Oliver, jucat de Ben Hardy. În ciuda chimiei lor instantanee, cei doi nu reușesc să-și schimbe numerele de telefon și se pierd unul pe celălalt. Filmul explorează aventurile lor în timp ce încearcă să se găsească și să își recupereze dragostea pierdută.

Apare pe 15 septembrie 2023

“Spy Kids: Armageddon”

“Spy Kids: Armageddon” este un film de acțiune și aventură pentru întreaga familie. Regizat de Robert Rodriguez, acest film marchează reîntoarcerea francizei “Spy Kids” cu o nouă generație de tineri eroi care duc jocul de spionaj la nivelul următor. Nora Tango-Torrez și Terrence Tango-Torrez, jucate de Gina Rodriguez și Zachary Levi, sunt cei mai buni agenți secreți din lume și se întâmplă să fie și căsătoriți. Cei doi copii ai lor, Patty și Tony, se alătură echipei de familie pentru a repara greșeala pe care au făcut-o atunci când au eliberat un virus informatic care le-a dat controlul asupra tehnologiei. Acum, trebuie să își salveze părinții și să prevină dezastrul.

Apare pe 22 septembrie 2023

“The Black Book”

“The Black Book” este un thriller incitant care urmărește povestea unui diacon în doliu care ia legea în propriile mâini pentru a lupta împotriva unei bande de polițiști corupți. După ce fiul său este înscenat într-un răpire, diaconul hotărăște să facă tot posibilul pentru a-l elibera și pentru a-l proteja de justiție. Filmul explorează lupta sa pentru a afla adevărul și pentru a face dreptate într-o lume coruptă și periculoasă.

Apare pe 22 septembrie 2023

Seriale noi pe Netflix în septembrie 2023

“Virgin River” – sezonul 5

Sezonul 5 al serialului “Virgin River” aduce noi provocări și emoții în viața personajelor principale. Mel, interpretată de Alexandra Breckenridge, și Jack, interpretat de Martin Henderson, se pregătesc să devină părinți, dar sarcina de înaltă risc a lui Mel aduce noi dileme și decizii dificile. Întreaga comunitate este amenințată de un incendiu devastator, iar Doc și Hope se confruntă cu consecințele problemelor de sănătate. În același timp, Preacher găsește dragostea într-un loc neașteptat. Seria explorează relațiile dintre personaje și cum se adaptează la noile schimbări și provocări.

Apare in septembrie 2023

“Sex Education” – sezonul 4

“Sex Education” este un serial britanic de comedie-dramă care urmărește viața lui Otis Milburn, interpretat de Asa Butterfield, un adolescent care devine consilier sexual pentru colegii săi de școală. Sezonul 4 îi găsește pe Otis și Eric, interpretat de Ncuti Gatwa, în primul lor an la Cavendish Sixth Form College. Aici, tinerii se confruntă cu noi provocări și schimbări în viața lor socială și sexuală. În același timp, Maeve, interpretată de Emma Mackey, se bucură de viața americană la Wallace University, unde studiază sub îndrumarea autorului Thomas Molloy, interpretat de Dan Levy. Seria explorează problemele adolescenților într-un mod amuzant și sincer, abordând subiecte precum sexualitatea, prietenia și relațiile.

Apare pe 21 septembrie 2023

“Castlevania: Nocturne”

“Castlevania: Nocturne” este un serial animat inspirat de seria de jocuri video “Castlevania”. Acțiunea are loc în Franța anului 1792 și urmărește aventurile lui Richter Belmont în lupta sa împotriva amenințării vampirilor. Seria este inspirată de jocurile “Castlevania: Rondo of Blood” și “Castlevania: Symphony of the Night”. În acest sezon, Richter este nevoit să înfrunte diverse pericole și să se confrunte cu trecutul său întunecat. Seria oferă o combinație de lupte demonice și aventuri captivante.

Alte premiere pe Netflix în septembrie 2023

“Disenchantment” – sezonul 5

“Disenchantment” este un serial animat creat de Matt Groening, creatorul celebrului serial “The Simpsons”. Sezonul 5 marchează sfârșitul acestei povești fantastice și haioase. Acțiunea urmărește aventurile reginei Bean, a companionului său Elfo și a demonului personal Luci în lupta lor pentru Dreamland. Bean trebuie să înfrunte o profeție care spune că va ucide pe cineva pe care îl iubește, în timp ce se confruntă cu diverse pericole și provocări. Serialul oferă o combinație de comedie, fantezie și aventură.

“Selling the OC” – sezonul 2

“Selling the OC” este un spin-off al popularului reality show “Selling Sunset”. Acest serial urmărește agenții imobiliari din cadrul The Oppenheim Group din Orange County și provocările cu care se confruntă în piața imobiliară fierbinte. În sezonul 2, tensiunile cresc între agenți și apar zvonuri incendiare. Intrarea unui nou membru, Alexandra Harper, adâncește conflictele deja existente. Serialul explorează drama din spatele tranzacțiilor imobiliare și rivalitățile dintre agenți.

RECOMANDĂRI EQYNews.ro

Lasă un comentariu

EQY NEWS

Portal de știri din Business, Life, Politica, Sănătate, Tehnologie și multe alte lucruri utile speciale pentru cititori.

©2022-2024 EQY News All rights reserved.