Câștigătoarea Eurovision, Loreen, anunță un turneu după ce a câștigat pentru Suedia

de Redactor Alexandru Razvan
0 Comentariu 176 views

După o victorie istorică la Eurovision, Loreen din Suedia a dezvăluit planuri pentru un turneu european în noiembrie, șocându-și fanii cu anunțul.

Starul suedez a triumfat de două ori la Eurovision, o realizare fără precedent, și acum, interpreta melodiei „Tattoo” a dezvăluit că își va aduce muzica în toată Europa printr-un turneu în acest an.

Într-o conferință de presă post-spectacol, ea a dezvăluit că „Va exista un turneu în Europa în noiembrie”, adăugând într-un mod glumeț că „[managerii ei] mă vor omorî pentru asta, dar hei”.

Deși nu s-a sugerat anterior că Loreen ar putea merge în turneu, aceasta nu reprezintă o surpriză totală având în vedere succesul ei remarcabil în cadrul Eurovision. Loreen a câștigat prima dată în 2012 cu hitul Europop „Euphoria”, iar cu a doua sa victorie cu „Tattoo”, ea se alătură irlandezului Johnny Logan ca unul dintre cei doi artiști care au câștigat de două ori concursul.

Loreen, acum în vârstă de 39 de ani, este cunoscută pentru spiritualitatea ei și ritualurile de pregătire înainte de spectacole. În cadrul conferinței de presă, ea a explicat modul în care se pregătește pentru performanțele ei.

„Fac diferite lucruri în funcție de atmosfera din arenă”, a dezvăluit ea. „Astăzi, înainte de a urca pe scenă, am meditat; I-am alungat pe toți din cameră și le-am spus: „Voi medita aici pentru un timp”.

„De asemenea, am repetat o melodie doar pentru a intra într-un anumit ritm, pentru că există multe distrageri în jur, știți. Noi suntem creatori și misiunea noastră este să transmitem frumusețe, dar trebuie să o facem fără distrageri.”

Despre turneul viitor, Loreen și echipa ei nu au oferit multe detalii, dar e sigur că spectatorii vor avea parte de o experiență memorabilă. Ea consideră că publicul este esențial pentru a oferi cel mai bun spectacol posibil.

„Sunt o persoană a poporului. Simt energia acolo. Ar trebui să mă vezi când repet fără public – sunt complet dezorientată. Nu știu ce să fac cu mine în acel moment, dar când sunt oameni acolo, se întâmplă ceva.”

În semn de recunoștință pentru suporterii ei, ea a adăugat: „Publicul, băieți, este tot ce contează în acel moment. Când mă concentrez, mă concentrez asupra voastră și vă trimit tot ce se întâmplă în mine.”

Victoria Loreen a reprezentat, fără îndoială, o mare realizare pentru Suedia, iar concursul de anul viitor ce urmează să aibă loc în națiunea scandinavă a generat deja o serie de zvonuri pe Twitter. Grupul muzical ABBA, o senzație globală, își va celebra anul viitor 50 de ani de la victoria la Eurovision, iar fanii sunt plini de speranță pentru o reuniune mult așteptată pentru a marca această ocazie – dar există posibilitatea ca ABBA să apară într-o anumită calitate în turneul viitor al Loreen, compatrioata lor suedeză? Va trebui să așteptăm și să vedem!

RECOMANDĂRI EQYNews.ro

Lasă un comentariu

EQY NEWS

Portal de știri din Business, Life, Politica, Sănătate, Tehnologie și multe alte lucruri utile speciale pentru cititori.

©2022-2024 EQY News All rights reserved.