„Bucurie în farfurie” la Pitești, mâine de la ora 12! Ți-ai luat bilet?

de Florian
0 Comentariu 70 views

„Bucurie în farfurie”, cu Maya Sorian și Mascotele Zurli te așteaptă mâine la Casa de Cultură a Sindicatelor din Pitești, Piața Vasile Milea, 3, de la ora 12.00.

Dar oare ce știm noi, copiii (indiferent de vârsta din buletin) despre Pitești? Este orașul lalelelor, este orașul lângă care s-a construit fabrica pe ale cărei porți a ieșit „mașina copilăriei” Dacia….. Oare câte bunătăți de la bunica nu s-or fi strecurat prin toate colțișoarele portbagajului intern dar și de pe caroserie ale vechii Dacii? Printre scaune, lângă lunetă, prin torpedou, mereu găseau bunicii ce să înghesuie.

Oare câte Dacii nu plecau de la țară spre orașe cu roțile din spate lăsate și caroseria aproape atingând pământul? Piteștiul este despre distracție, despre aer curat, despre Pădurea Trivale. Este despre legenda Nicolae Dobrin, despre iubitul actor Sebastian Papaiani.

Nu poți trece prin Pitești fără să treci prin Piața Victoriei….adică…Strada Victoriei unde pe lângă Primărie și Teatru te așteaptă o sumedenie de terase și multe…multe..incredibil de multe lalele ca în melodia aia celebră pe care noi, copiii de ieri spre alaltăieri ne-o amintim…

Dar gata cu nostalgia, ia să vedem mai bine ce mesaj a postat Casa de Cultură a Sindicatelot, din partea echipei Tanti Prezentatoarea (Mirela Retegan) –  Maya Sorian. Mesajul este aici!

Sursa foto: Bucurie în Farfurie

RECOMANDĂRI EQYNews.ro

Lasă un comentariu

EQY NEWS

Portal de știri din Business, Life, Politica, Sănătate, Tehnologie și multe alte lucruri utile speciale pentru cititori.

©2022-2024 EQY News All rights reserved.