Bogdan Lobonț, încurajare de la Victor Angelescu! Ar putea „Lobby” să se instaleze definitiv la Rapid?

de Florian
0 Comentariu 79 views

Victor Angelescu i-a urat succes lui Bogdan Lobonț, celebrul portar de Națională, un suflet rapidist de când se știe, la preluarea pregătirii Rapidului, dând de înțeles, că trecutul lui fotbalistic l-ar recomanda să conducă garnitura Rapidului și după finalizarea cursei actualului play-off, unde Rapidul a deraiat de patru ori, iar acum va juca la final de săptămână cu liderul momentului FCSB:

„Cred că am făcut o alegere foarte inspirată, deoarece Bogdan Lobonț este un antrenor bun, chiar dacă este oarecum la începutul carierei.
Este un campion cu Rapid, cunoaște foarte bine spiritul clubului, a jucat la echipe uriașe, Ajax, Roma, Fiorentina, a fost pregătit de antrenori mari.
Este foarte respectat atât în România, unde este în primii 10 jucători all time ca număr de selecții la națională, dar și în Italia, unde a făcut Coverciano. La AS Roma era foarte apreciat, atât ca sportiv, cât și ca om. La fel este și la Ajax Amsterdam, unde face parte din legendele clubului.
Așadar, noi credem că este un antrenor potrivit pentru Rapid, cel puțin în acest final de sezon. Și, de ce nu, în cazul în care vom reuși să mergem împreună în Europa, poate și în sezonul viitor.
Alături de Adrian Iencsi, o legendă rapidistă, dar și de ceilalți antrenori, suntem siguri că Lobby va reuși să îi capaciteze mental pe jucători, care nu au un moral foarte bun, și să le insufle din nou mentalitatea de învingători.
Noi suntem alături de ei, cu tot sprijinul, și sperăm să reînnodăm șirul victoriilor, începând cu jocul de sâmbătă”

Așadar, succes, Lobby!

Sursa foto: Arhivă

RECOMANDĂRI EQYNews.ro

Lasă un comentariu

EQY NEWS

Portal de știri din Business, Life, Politica, Sănătate, Tehnologie și multe alte lucruri utile speciale pentru cititori.

©2022-2024 EQY News All rights reserved.