„Barcelona” a câștigat, înainte de termen, campionatul Spaniei la fotbal

de Redactor Alexandru Razvan
0 Comentariu 71 views

Duminică, echipa de fotbal “Barcelona” a triumfat, câștigând titlul de campioană a Spaniei, marcând primul lor succes de acest fel din 2019.

În etapa a 34-a, “Barcelona” a plecat în deplasare la rivalii lor principali, Espanyol. Acest derby catalan ar fi putut consfinți titlul pentru Barcelona, scenariu care, pentru suporterii Espanyol, era aproape de neimaginat, dată fiind rivalitatea intensă cu vecinii lor mai titrați.

“Barcelona” a dizolvat orice îndoială în legătură cu câștigătorul chiar în prima repriză. Un dublu realizat de Robert Lewandowski și un gol marcat de Alejandro Balde au adus titlul mult dorit la o distanță palpabilă.

Iar cu golul lui Jules Kunde, “Barcelona” a fost la un pas de a obține medaliile de aur, chiar în minutul 53.

Espanyol merită laude pentru că nu a renunțat. Javier Puado și Joselu au reușit să micșoreze diferența, dar timpul nu a fost suficient pentru a realiza mai mult.

Astfel, “Barcelona” a devenit campioana Spaniei înainte de finalul sezonului. Acesta a fost al 27-lea titlu pentru club, cu Real Madrid deținând recordul pentru cele mai multe titluri de campion în liga spaniolă, cu 35.

RECOMANDĂRI EQYNews.ro

Lasă un comentariu

EQY NEWS

Portal de știri dezvoltat de echipa SEO AGENCY RO. 

Știri din Business, Life, Politica, Sănătate, Tehnologie și multe alte lucruri utile speciale pentru cititori.

 

Date comerciale

  • SEO MARKETING AGENCY SRL
  • CUI: 41380160
  • Reg. Com: J15/1263/2019
©2022-2023 EQY News All rights reserved.