Antrenorul FCSB-ului și declarația de după meciul cu Farul: „Am jucat multe mingi lungi, adversarul a fost mai bun”

de Redactor Alexandru Razvan
0 Comentariu 49 views

Elias Charalambous, antrenorul principal al FCSB, a recunoscut superioritatea Farului după meciul din Ovidiu, exprimându-și regretul pentru înfrângere și ratarea titlului.

“A trebuit să ne înclinăm în fața unui adversar superior. N-am fost la înălțime în cel mai crucial meci al sezonului. Am trimis prea multe mingi lungi și n-am reușit să ne impunem. Totuși, privind înapoi la performanțele recente ale echipei, nu pot decât să-mi exprim aprecierea pentru efortul jucătorilor.

Am fost la un pas de a lupta pentru titlu până la capăt, însă astăzi n-am reușit să fim la înălțimea așteptărilor. Farul a dominat repriza a doua și a meritat pe deplin victoria. Golul lor înainte de pauză a fost un moment decisiv, ne-a dezorientat. Le aduc felicitări atât jucătorilor de la Farul cât și antrenorului lor.

După pauză, jocul nostru a scăzut în calitate. Trebuia să fie cel mai important meci al nostru, dar nu l-am gestionat corespunzător. Îmi pare sincer rău pentru suporterii care au venit aici și au văzut echipa lor preferată pierzând. Doresc să-mi exprim scuzele” – a spus Elias Charalambous.

Ultima dată când FCSB a câștigat titlul de campioană a fost în sezonul 2014-2015, cu Costel Gâlcă la cârma echipei.

RECOMANDĂRI EQYNews.ro

Lasă un comentariu

EQY NEWS

Portal de știri dezvoltat de echipa SEO AGENCY RO. 

Știri din Business, Life, Politica, Sănătate, Tehnologie și multe alte lucruri utile speciale pentru cititori.

 

Date comerciale

  • SEO MARKETING AGENCY SRL
  • CUI: 41380160
  • Reg. Com: J15/1263/2019
©2022-2023 EQY News All rights reserved.