Antrenorul FCSB-ului și declarația de după meciul cu Farul: „Am jucat multe mingi lungi, adversarul a fost mai bun”

de Redactor Alexandru Razvan
0 Comentariu 203 views

Elias Charalambous, antrenorul principal al FCSB, a recunoscut superioritatea Farului după meciul din Ovidiu, exprimându-și regretul pentru înfrângere și ratarea titlului.

“A trebuit să ne înclinăm în fața unui adversar superior. N-am fost la înălțime în cel mai crucial meci al sezonului. Am trimis prea multe mingi lungi și n-am reușit să ne impunem. Totuși, privind înapoi la performanțele recente ale echipei, nu pot decât să-mi exprim aprecierea pentru efortul jucătorilor.

Am fost la un pas de a lupta pentru titlu până la capăt, însă astăzi n-am reușit să fim la înălțimea așteptărilor. Farul a dominat repriza a doua și a meritat pe deplin victoria. Golul lor înainte de pauză a fost un moment decisiv, ne-a dezorientat. Le aduc felicitări atât jucătorilor de la Farul cât și antrenorului lor.

După pauză, jocul nostru a scăzut în calitate. Trebuia să fie cel mai important meci al nostru, dar nu l-am gestionat corespunzător. Îmi pare sincer rău pentru suporterii care au venit aici și au văzut echipa lor preferată pierzând. Doresc să-mi exprim scuzele” – a spus Elias Charalambous.

Ultima dată când FCSB a câștigat titlul de campioană a fost în sezonul 2014-2015, cu Costel Gâlcă la cârma echipei.

RECOMANDĂRI EQYNews.ro

Lasă un comentariu

EQY NEWS

Portal de știri din Business, Life, Politica, Sănătate, Tehnologie și multe alte lucruri utile speciale pentru cititori.

©2022-2024 EQY News All rights reserved.