„Alice în Țara Minunilor” la Grădina Botanică din București – Poze, preț de intrare, adresa, program și tot ce trebuie să știi

de Redactor Alexandru Razvan
0 Comentariu 228 views
Grădina de lumini - Alice în Țara Minunilor București. Gradina Botanica. Poza by eqynews.ro & f5xmedia.ro

„Alice în Țara Minunilor” este un spectacol de lumini ce le oferă vizitatorilor o experiență captivantă, plină de culoare și magie cu peste 320.000 de leduri.

Program Festival:
– Luni – Joi: 16:00 – 20:00
– Vineri – Duminică și zile de sărbătoare: 16:00 – 21:00
– Închis: Ajunul Crăciunului și ultima zi a anului

Prețuri bilete (prețul de intrare în funcție de vârstă):
– Luni – Joi: 52 de lei
– Vineri – Duminică: 63 de lei (aici se încadrează și sărbătorile legale)
– Bilet copii sub 100 cm – 1,5 lei
– Copii peste 100 cm, plătesc bilet întreg de 42 lei
– Bilet pentru intregul sezon – 125 lei (Bilet nominal valid doar cu un act de identitate)
– Bilet pentru intregul sezon sub 100 cm – 1,5 lei
– Copii sub 12 ani, seniori 60+ sau persoanele cu dizabilități – 42 lei, respectiv 52 lei în weekend
– Evenimentul îl putem vedea până la începutul lunii martie 2024.

PONT: Sunt cozi infernale, chiar și în cursul săptămânii. Recomandăm ca biletele sa fie achziționate online. (Cumpără de aici bilet)

Evitați pe cât posibil să va duceți în weekend, sunt zeci de persoane care stau la coadă. Achiziționează biletele online.

Adresa pentru GPS:Du-mă acolo! Link pentru GPS – Parcare doar prin strazile din apropiere, în cursul săptămânii găsești locuri prin apropiere, în weekend locurile de parcare din apropiere se epuizează mai repede.

Adresa: Șoseaua Cotroceni 32, București 060114

Galerie foto:

Despre „Alice în Țara Minunilor” la Grădina Botanică din București.

Pe data de 3 Noiembrie 2023, în Grădina Botanică „Dimitrie Brândză” s-au aprins luminițele mult așteptate din expoziția „Garden of Lights”, creată de o echipă poloneză pe tema „Alice în Țara Minunilor”.

Zeci de copii și părinți au fost fermecați de expoziția de lumini, ce aducea la viață scenele și personajele lui Lewis Carroll.

Într-o atmosferă colorată, bucureștenii au explorat lumea lui Alice. Printre atracții se numără un tunel luminat, cel mai mare din Europa, cu peste 200 de metri lungime și peste 320.000 de LED-uri.

Vizitatorii au continuat să exploreze lumea personajelor lui Carroll. Paulina Anastasiu, reprezentant al grădinii, a menționat necesitatea urmăririi unui traseu precis pentru a vedea toate scenele.

Experiența, unică în țară, se aseamănă cu cea din grădina Botanică Q Gardens din Londra. Paulina Anastasiu a adăugat că dorința de a avea un astfel de eveniment a fost inspirată de experiența sa la un eveniment similar în Londra, apreciind modul în care luminițele spun o poveste.

Vizitatorii sunt invitați să urmeze Iepurele Alb, să întâlnească Pisica de Cheshire, să participe la ceaiul Iepurelui de Martie și al Pălărierului, să joace crocket la curtea Reginei de Cupă și să treacă prin palatul ei în timp ce este judecat Fantele. O experiență de basm.

Paulina Anastasiu a declarat pentru Kanal D:

„Taxele sunt diferite. Variază în funcție de categoria în care se încadrează fiecare vizitator. Prețurile ncep de la 44 de lei.”

Larisa Rațiu, reporter Kanal D:  „Ați avut mulți vizitatori până acum?”

Paulina Anastasiu, reprezentant Grădina Botanică: „Da, au fost 2 weekend-uri pline, care ne-au adus peste 10.000 de vizitatori, dar și seriile din cursul săptămânii sunt destul de aglomerate.” 

CONTACT:

RECOMANDĂRI EQYNews.ro

Lasă un comentariu

EQY NEWS

Portal de știri dezvoltat de echipa SEO AGENCY RO. 

Știri din Business, Life, Politica, Sănătate, Tehnologie și multe alte lucruri utile speciale pentru cititori.

 

Date comerciale

  • SEO MARKETING AGENCY SRL
  • CUI: 41380160
  • Reg. Com: J15/1263/2019
©2022-2023 EQY News All rights reserved.