A decedat marea artistă Sinead O Connor! Ce mesaj tulburător a transmis artista înainte de a muri?

de Florian
0 Comentariu 139 views

Marea artistă Sinead O Connor a decedat la 26 iulie 2023 la 56 de ani.  Actrița irlandeză, scrie Pro TV a   scos în cariera sa memorabilă, zece albume, iar faimosul cântec Nothing Compares 2 U a fost single-ul nr. 1 pe plan mondial în Billboard Music Awards în 1990.Tot atunci, a primit premiul inaugural pentru album clasic irlandez – Classic Irish Album – în cadrul galei RTE Choice Music Awards, arată sursa citată.

Sinead O Connor a fost o revelație a lumii noi care se năștea în 1990, o dată cu finalul Războiului Rece și cu destinderea Est-Vest. Sinead O Connor a militat contra războiului. A refuzat premii când SUA au atacat Bagdhadul în anii 90. Capul ei ras, cântecul melancolic, grav, tonalitatea joasă au fost expresia tristeții și atașamentului față de oamenii loviți de dramele existențiale, cum de fapt a fost și ea în toată viața ei.

Sinead O Connor a anulat toate concertele din 2022 când fiul ei de 17 ani a decedat. Mesajul ei de atunci arăta că artista și-ar fi dorit să moară:

Trăiesc ca o creatură nocturnă nemuritoare de când… A fost dragostea vieții mele, lampa sufletului meu. Eram un singur suflet în două jumătăți. A fost singura persoană care m-a iubit necondiționat. Sunt pierdută în bardo fără el”.

În mesajul de adio, artista a spus ca nimeni să nu îi urmeze tragicul exemplu, scrie Pro TV.

Sursa foto: Pro TV

RECOMANDĂRI EQYNews.ro

Lasă un comentariu

EQY NEWS

Portal de știri din Business, Life, Politica, Sănătate, Tehnologie și multe alte lucruri utile speciale pentru cititori.

©2022-2024 EQY News All rights reserved.