55 de incendii înregistrate în Grecia în ultimele 24 de ore

Potrivit serviciului de pompieri al Greciei, 55 de incendii forestiere au fost înregistrate în țară în ultima zi. Majoritatea incendiilor au fost eliminate în faza inițială.

de Redactor Alexandru Razvan
0 Comentariu 86 views

Din ordinul șefului pompierilor, generalul locotenent Georgios Pournaras, personalul Departamentului de Control al incendiilor lucrează în zona Olympiei Antice pentru a stabili cauza incendiului. Un incendiu izbucnit într-o zonă împădurită din Platanos Ilia la ora prânzului a fost parțial controlat. La eliminarea acestuia iau parte 41 de pompieri, inclusiv 12 pompieri din Malta.

Într-o altă parte a țării, în regiunea Matsuki din nord-est, a fost declanșat un alt incendiu într-o zonă împădurită, care este acum parțial controlat. Acolo lucrează 25 de pompieri, o echipă de intervenție pe jos și nouă vehicule. Două avioane sunt deja în aer pentru a ajuta la combaterea focului.

În această după-amiază, un incendiu care a început în zona Rodakino din Rethymnon, Creta, a fost rapid redus sub control parțial. La lichidarea acestui incendiu participă 16 pompieri.

Echipajele de pompieri din întreaga țară se află într-o stare de alertă maximă, pregătite pentru intervenții.

RECOMANDĂRI EQYNews.ro

Lasă un comentariu

EQY NEWS

Portal de știri dezvoltat de echipa SEO AGENCY RO. 

Știri din Business, Life, Politica, Sănătate, Tehnologie și multe alte lucruri utile speciale pentru cititori.

 

Date comerciale

  • SEO MARKETING AGENCY SRL
  • CUI: 41380160
  • Reg. Com: J15/1263/2019
©2022-2023 EQY News All rights reserved.