𝐙𝐢𝐮𝐚 𝐏𝐨𝐫𝐭̦𝐢𝐥𝐨𝐫 𝐃𝐞𝐬𝐜𝐡𝐢𝐬𝐞 𝐥𝐚 𝐂𝐨𝐥𝐞𝐠𝐢𝐮𝐥 𝐍𝐚𝐭̦𝐢𝐨𝐧𝐚𝐥 𝐌𝐢𝐥𝐢𝐭𝐚𝐫 „𝐒̦𝐭𝐞𝐟𝐚𝐧 𝐜𝐞𝐥 𝐌𝐚𝐫𝐞”- vezi programul!

de Florian
0 Comentariu 112 views
În contextul celebrării a 99 de ani de la înființarea Colegiului Național Militar „Ștefan cel Mare”, la sediul instituției a avut loc ieri, 24 noiembrie, evenimentul „Ziua Porților Deschise”.
Inclusă în seria de manifestări dedicată zilei colegiului, activitatea a venit în sprijinul celor care doresc să acceadă spre o carieră militară, prilej cu care ne-au trecut pragul zeci de elevi din școlile gimnaziale din județ, dar și din zona Moldovei.
Astfel, cei veniți în vizită, au avut oportunitatea de a afla detaliile legate de admiterea în instituțiile militare de învățământ, oferta educațională, oportunitățile oferite de cariera militară, precum și ce presupune viața de elev militar.
Au fost puse la dispoziția oaspeților două trasee, astfel, toți cei prezenți au vizitat sălile de clasă, laboratoarele, spațiile de cazare și de servit masa, iar elevii ștefăniști au organizat în sala de sport prezentarea unui traseu utilitar-aplicati.
 Totodată, elevii militari au răspuns și întrebărilor puse de vizitatori, împărtășind cu ei din experiențele acumulate până în prezent.
Organizatorii au scris pe Facebook:
„Cu speranța că v-am oferit toate informațiile necesare legate de învățământul militar preuniversitar, iar răspunsurile la întrebările adresate au fost pe măsura așteptărilor, vă dorim mult succes în alegerile viitoare și vă mulțumim că ați venit într-un număr atât de mare să ne cunoașteți”.
Sursa foto: Facebook

RECOMANDĂRI EQYNews.ro

Lasă un comentariu

EQY NEWS

Portal de știri din Business, Life, Politica, Sănătate, Tehnologie și multe alte lucruri utile speciale pentru cititori.

©2022-2024 EQY News All rights reserved.