𝐙𝐈𝐔𝐀 𝐎𝐏𝐎𝐑𝐓𝐔𝐍𝐈𝐓𝐀̆𝐓̗𝐈𝐋𝐎𝐑 𝐃𝐄 𝐀𝐅𝐀𝐂𝐄𝐑𝐈 (𝐙𝐎𝐀)! Vezi programul!

de Florian
0 Comentariu 87 views

Camera de Comerț și Industrie a Municipiului București (CCB) și Ambasada Republicii Moldova în România organizează 𝐦𝐚𝐫𝐭̗𝐢, 𝟐𝟕 𝐟𝐞𝐛𝐫𝐮𝐚𝐫𝐢𝐞 𝟐𝟎𝟐𝟒 între orele 10.00 și 14.00 în 𝐀𝐮𝐥𝐚 𝐂𝐚𝐫𝐨𝐥 𝐈 𝐝𝐢𝐧 𝐏𝐚𝐥𝐚𝐭𝐮𝐥 𝐂𝐂𝐈𝐁 (str. Ion Ghica nr.4), evenimentul 𝐙𝐈𝐔𝐀 𝐎𝐏𝐎𝐑𝐓𝐔𝐍𝐈𝐓𝐀̆𝐓̗𝐈𝐋𝐎𝐑 𝐃𝐄 𝐀𝐅𝐀𝐂𝐄𝐑𝐈 (𝐙𝐎𝐀), dedicat prezentării condițiilor și posibilității extinderii afacerilor dintre 𝐑𝐨𝐦𝐚̂𝐧𝐢𝐚 𝐬̗𝐢 𝐑𝐞𝐩𝐮𝐛𝐥𝐢𝐜𝐚 𝐌𝐨𝐥𝐝𝐨𝐯𝐚, 𝐢𝐧𝐯𝐢𝐭𝐚𝐭𝐮𝐥 𝐬𝐩𝐞𝐜𝐢𝐚𝐥 𝐟𝐢𝐢𝐧𝐝 𝐄.𝐒. 𝐝𝐥. 𝐕𝐢𝐜𝐭𝐨𝐫 𝐂𝐡𝐢𝐫𝐢𝐥𝐚̆, ambasadorul Republicii Moldova.

Pe Facebook, organizatorii au scris:

„La eveniment vor mai fi prezenți și reprezentanți ai conducerilor Agenției Române pentru Investiții Străine și Comerț Exterior (ARICE), MAE, alte ministere și instituții din România, precum și reprezentanți ai sectorului economic din R. Moldova, invitați ai E.S. ambasadorul Victor Chirilă.
În cadrul evenimentului vor fi prezentate cadrul și evoluția relațiilor comerciale și economice dintre cele două state, stadiul negocierilor de aderare a statului vecin la UE, începute la 15 decembrie 2023, măsuri incluse în Planul Național de Acțiuni pentru Aderarea Republicii Moldova la Uniunea Europeană, mediul de afaceri din statul vecin, posibilitățile de a sprijini internaționalizarea afacerilor firmelor din cele două state, precum și oportunități de afaceri.
Fiecare participant la întâlnire poate dialoga cu invitații și poate să-și prezinte obiectivele: căutarea de clienți, de furnizori sau parteneri de afaceri, cunoașterea condițiilor și posibilităților investiționale, inclusiv proiecte pe terțe piețe. Totodată, în cadrul evenimentului, vor putea participa la sesiunea de networking, comunicând cu cei prezenți.
𝐏𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐜𝐨𝐧𝐟𝐢𝐫𝐦𝐚̆𝐫𝐢 𝐝𝐞 𝐩𝐚𝐫𝐭𝐢𝐜𝐢𝐩𝐚𝐫𝐞, pe care le așteptăm până la 26 februarie a.c. și 𝐝𝐞𝐭𝐚𝐥𝐢𝐢 𝐬𝐮𝐩𝐥𝐢𝐦𝐞𝐧𝐭𝐚𝐫𝐞, sunteți rugați să vă adresați persoanelor de contact:
dl. Mircea Toader, tel. 0723 144 663/0725 167 894 sau E-mail mircea.toader@ccib.ro și dra. Nadjet Ranete, tel. E-mail: nadjet.ranete@ccib.ro.
Vă așteptăm cu drag la „ZOA – Republica Moldova”!
https://ccib.ro/…/ziua-oportunitatilor-de-afaceri-zoa…/”

Sursa foto: Facebook

RECOMANDĂRI EQYNews.ro

Lasă un comentariu

EQY NEWS

Portal de știri din Business, Life, Politica, Sănătate, Tehnologie și multe alte lucruri utile speciale pentru cititori.

©2022-2024 EQY News All rights reserved.